‘’Efficiëntere processen, daar draait het om.’’

De naam Spako is ontstaan uit de woorden: spaarzaam koken. Sinds de oprichting door Wim Wasser in 1954 is Spako al actief in de ontwikkeling en productie van ketels. In de eerste jaren produceerde Spako ketels voor de agrarische sector en voor de consumentenmarkt. Bij de opkomst van ambachtelijke slagerijen werden er kookketels en rookkasten geproduceerd. Tegenwoordig leveren wij naast ‘’stand alone’’ machines ook complete productie- en kooklijnen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Afbeelding

Continue innovatie

Door continue innovatie en jarenlange ervaring zijn we in staat om perfecte machines en turn key productie- en kooklijnen te ontwikkelen die uitermate geschikt zijn voor de ambacht, grootkeukens en de voedingsmiddelenindustrie. Alle machines en productielijnen produceren wij in onze ‘state of the art’ fabriek in Asten (NL) en vanwege een flexibele productiemethode voldoen we moeiteloos aan klantspecifieke wensen. Samen met jou zorgen we ervoor dat de machine of productielijn perfect afgestemd is op jouw situatie.

Wij staan voor jou klaar

Nadat we de machines of productielijnen hebben geproduceerd, installeren onze servicemonteurs de machines op locatie. Bovendien helpen we je bij de opstart middels een productdemonstratie. Elke klant, groot of klein, bij ons krijg je altijd goede service.
Gestart als familiebedrijf, uitgegroeid tot een toonaangevende producent in de voedingsmiddelenindustrie, maar onze gedachtegoed is nog steeds als een familiebedrijf voor continuïteit en lange termijn.

Spako campus

Waarom Spako?

  • Nederlandse topkwaliteit
  • Gespecialiseerd in maatwerk machines en productielijnen
  • Innovatief door jarenlange doorontwikkeling
  • Unieke productietechnologieën

Download onze brochure

Spako is dé technische partner voor kwalitatief goede machines. Download onze uitgebreide brochure en lees alles over Spako, de Spako Campus, onze machines en nog veel meer. Laat je gegevens achter en download direct de brochure!


    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.