Hoogwaardig apparatuur voor vegetarische productie

‘’Vegan is booming’’ en daarbij stijgt ook de vraag naar hoogwaardig apparatuur voor de industriële productie van vegan en vegetarische producten. De kookketels en rookkamers van Spako worden al tientallen jaren succesvol ingezet voor de productie van aardappel-, groenten-, rijst- en pastaproducten. Wij produceren machines voor ambachtelijke bedrijven en installeren complete turnkey productie- en kooklijnen bij kleine tot grote maaltijdproducenten.

Alle machines en productielijnen produceren wij in onze eigen fabriek in Asten (NL) en vanwege een flexibele productiemethode voldoen we moeiteloos aan klantspecifieke wensen. Samen zorgen wij ervoor dat de machines of complete productielijn wordt afgestemd op de productielocatie. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw productielocatie? Neem dan contact op met Gerard. Hij staat je graag te woord en helpt je bij alle vragen en uitdagingen.

Kookketels voor vegetarische producten

De basiskookketel is enkelwandig uitgevoerd en geeft de warmte rechtstreeks af aan het water. Deze ketels zijn prima voor het koken van grote hoeveelheden in water, bijvoorbeeld voor het koken van pasta’s, rijst, groenten en aardappels. Produceer je met regelmaat aanbrandgevoelige producten? Kies dan voor een dubbelwandige kookketel. Een dubbelwandige ketel is geschikt voor de productie van dikkere producten, zoals aardappelpurees, stamppotten, soepen en sauzen. In ons assortiment vind je kookketels van 100 tot 3000 liter.

Afbeelding

Roerwerkketels voor vegetarische producten

De industriële roerwerkketels zijn ontwikkeld om grote hoeveelheden producten te verwerken en te mengen en worden toegepast voor de productie van stamppotten, aardappelpurees, sauzen en ragouts. Ook leveren wij ketels welke inzetbaar zijn voor het roerbakken van groenten en vegan producten. Het roerwerk blijft continue in beweging waardoor de groenten perfect gebakken worden. In ons assortiment vind je de industriële roerwerkketels van 150 tot 1000 liter.

Afbeelding

Complete productie- en kooklijnen voor vegan processing

Spako produceert en installeert complete productielijnen voor de vegan industrie. Of het nu gaat om vegetarische- balletjes, soepen of maaltijden. De complete productielijnen van Spako zijn voor elk kookproces uitermate geschikt. Onze machines vertalen we naar een efficiënte productielijn, zodat jij de beste kwaliteit producten kan produceren tegen een zo laag mogelijke kostprijs.

Afbeelding

Onze klanten

We zijn trots op de klanten die we hebben geholpen met alles van ‘stand alone’ machines tot complete productie- en kooklijnen. Vind hieronder een overzicht van enkele van de klanten die we hebben geholpen.