Wagenkamer AE

Door jarenlange ervaring te combineren met de actuele techniek en technologie, heeft Spako een kamer ontwikkeld voor de industriële verwerking waarin alle belangrijke bewerkingen, zoals drogen, roken, koken, bakken, doorkleuren, douchen en beperkt klimatiseren gecontroleerd kunnen plaatsvinden. Geschikt voor een inrijdbare wagen van 1x1x2 meter. Capaciteit voor 1, 2,3 of 4 wagens achter elkaar.

Besturing

Met de ingebouwde volautomatische microproces sor MCTT-800 (voor eenvoudige bewerkingen) of een 7,20 touch screen met alle mogelijkheden van een moderne besturing en registratie. Je beschikt over een opslag voor 100 programma’s met 20 stappen, die beëindigd worden ten gevolge van een ingestelde kern temperatuur of stapduur, terwijl geregeld wordt op de gemeten kamertemperatuur. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de gemeten- en ingestelde waarden via een PC op te slaan. Het besturingssysteem is gebruiksvriendelijk en laten de stap- en productnaam zien tijdens het verloop van een programma en hebben een uitgebreide registratie mogelijk voor de HACCP verplichtingen.

Constructie

Geen panelenbouw maar een RVS binnenkast die geheel is gelast. Degelijk, hygiënisch en stabiel. Met per wagen een sterke ventilator voor een stabiele luchtverdeling. Met hoogwaardige isolatie materialen en geschuurde r.v.s plaat ommanteld. Elektrisch aangedreven kleppen en een goed geïsoleerde deur met RVS hang en sluitwerk. De ventilator met traploze toerenregeling.

Speciale kook/pasteuriseer uitvoering en bak  uitvoering.

Roken
  • voor de 1 wagenkamer met onze nieuwe touch smoke rookontwikkelaar
  • verbrandingsrook
  • wrijvingsrook
  • vloeibare rook (dit systeem is ook geschikt om kleurbevorderaar te vernevelen)
wagenkamer ae
+7
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans