Wagenkamer AE

De Spako AE kamer is ontwikkeld voor industriële verwerking en geschikt voor alle belangrijke bewerkingen zoals drogen, roken, koken, bakken, doorkleuren, douchen en beperkt klimatiseren. Standaard is deze serie geschikt voor wagens van 1x1x2 meter.

Binnenkamer

De sectionale binnenkast is volledig van rvs en afgelast en koppelbaar, om lekkages te voorkomen. Daarnaast maakt het ontbreken van extra naden en afdichtingskit de kast eenvoudig te reinigen. De binnenkamer is aan alle zijden zwaar geïsoleerd met dekens tot 8 cm dik. Voor hoge temperatuur bakkamers hebben we een speciaal pakket, dat bestaat uit hoog hittebestendige materialen en een versterkte binnenkamer.

Luchtstroom

Boven op de binnenkast zit het ventilatorgedeelte. De rvs waaier met een diameter van 65 cm geeft een krachtige en egale luchtstroom, voor een optimale verdeling van de warmte. Aan de onderdrukzijde van de luchtstroom wordt via twee invoeren verse lucht naar binnen gezogen. Tegelijkertijd wordt aan de overdrukzijde de gebruikte lucht afgevoerd. Hierdoor kunnen de AE kamers opmerkelijk goed drogen en op lage temperatuur bakken. De invoer en afvoer zijn beide voorzien van een elektrisch aangedreven, geruisarme kleppenmotor, aangestuurd via een microprocessor.

AE
+7
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans