Kombikast SPM-70

Spako is al sinds jaar en dag leverancier van apparatuur voor de worstmaker en traiteur. Door de combinatie van jarenlange ervaring en nieuwste technieken, zijn onze producten perfect afgestemd op de wensen van de moderne vleeswaren– en maaltijden producent.

Rookontwikkelaars
  1. Deze nieuwe kamer is leverbaar met een vloeibare rookontwikkelaar. Dit betekent minder rookuitstoot en minder teer met als resultaat een beter product, minder en gemakkelijker reinigen en beter voor het milieu en de gezondheid van jouw klanten. De rook vloeistof zelf is in diverse aroma’s leverbaar, zodat je kleur en smaak kunt kiezen naar je eigen voorkeur.
  2. Geheel nieuw is de Touch Smoke verbrandingsrookontwikkelaar. Deze is plaats besparend ingebouwd in de deur. De werking is volgens een eenvoudig principe. Een houtblokje wordt op een keramische plaat verhit en zo ontstaat de rook. De rook ontstaat bij een lage temperatuur en wordt gerecirculeerd. Is de rook opgebruikt dan beginnen we weer met een nieuw blokje aan een nieuwe cyclus.
Ontwerp en uitvoering

Behalve het moderne design, is de kast gemaakt uit duurzame materialen met de nieuwste las– en isolatietechnieken. Beide modellen zijn leverbaar met vaste wandrails of inrijdbare wagen. Zonder wagen is de stok lengte 70 of 80cm. Met wagen wordt de lengte 10 cm korter.

De besturing

Standaard uitgevoerd met een klassieke microprocessor. Als extra een logisch product uit de moderne tijd: een kleuren aanraakscherm, waarin vele programma’s opgeslagen zijn: de TP-720″. De gebruiker kiest alleen een programma en start dit, waarna de besturing de rest doet en een signaal geeft als het product klaar is.

Functies

Standaard mogelijkheden bij deze machine zijn: rijpen, drogen, roken, koken, bakken, douchen, reinigen en naspoelen. Optioneel is het zogenaamde “droge- natte bol systeem”, waarmee de luchtvochtigheid gestuurd wordt.
Wanneer je kiest voor de TP-720 sturing, dan heb je de mogelijkheid om een connectie te maken tussen de besturing van de machine en een PC, hierdoor kunnen de processen worden geregistreerd.

kombikast spm 70
+7
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans