Kombikast SPM-1180

De Spako SPM kombikast is ontwikkeld voor het rijpen, drogen, roken, koken en pasteuriseren van producten. De SPM-serie bestaat uit instapmodellen voor het bereiden van vlees, vis en maaltijden en wordt veel gebruikt op de ambachtelijke markt en in de kleine industrie.

Binnenkamer en ventilatorruimte

De SPM kombikast wordt standaard geleverd met een rvs binnenkast uit één geheel. Hierdoor is de kamer goed te reinigen en het risico op lekkages erg klein. De binnenkast is geïsoleerd met mineraaldekens volgens de nieuwste technologie. Bovenop zit het ventilatorgedeelte. De rvs waaier geeft een krachtige en egale luchtstroom, voor een optimale verdeling van de warmte. In de ventilatorruimte vind je ook de elektrische verwarmingselementen en de luchtbevochtiger.

Afdichting en isolatie

De dubbelwandige deur van de SPM kan voorzien worden van een scharnierend venster. Slijtvast siliconenrubber in combinatie met stevig hang- en sluitwerk garandeert een goede afdichting van de kast. In de kamers van de SPM is het opmerkelijk goed drogen en op lage temperatuur bakken, vanwege het uitstekende luchtsysteem. Aan de overdrukzijde van de luchtstroom wordt de gebruikte lucht afgevoerd. Tegelijkertijd zuigt de kast aan de onderdrukzijde verse lucht naar binnen. De SPM is ommanteld met geslepen rvs plaatwerk.

SPM
+7
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans