De perfecte roerwerkketel voor jouw bedrijf

In een industriële kookketel met roerwerk van Spako kun je ambachtelijke levensmiddelen koken, roeren en mengen. Door jarenlange ervaring en innovatie hebben wij een serie roerwerkketels ontwikkeld voor het koken in water en het mengen van producten en maaltijden. Onze ketels vind je terug in slagerijen, grootkeukens en maaltijd-, soep- en saus producenten.

In de basis kent deze serie ketels drie uitvoeringen: de TRK, KRWK en RWK. Echter leveren wij naast deze basismachines ook turnkey productie- en kooklijnen voor de voedselverwerkingsindustrie. Alle machines en productielijnen produceren wij in onze eigen fabriek in Asten (NL) en vanwege een flexibele productiemethode voldoen wij moeiteloos aan klantspecifieke wensen. Samen met jou zorgen wij ervoor dat de roerwerkketel of productielijn perfect afgestemd is op jouw situatie.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Enkelwandige en dubbelwandige ketels

Een kookketel met een enkele wand geeft de warmte direct af aan de ketel. Deze ketels worden ingezet om producten te koken in water, zoals pasta’s, rijst en groenten. Tevens, worden deze ketels ingezet om producten aan te zetten en te braden. De roerwerkketels met een dubbele wand maken het mogelijk om dikkere producten te produceren. In de wand zit thermische olie waardoor de ketel indirect verwarmd, hierdoor branden de producten niet aan. Onze dubbelwandige roerwerkketels zijn leverbaar voor elektrische, gas of stoom verwarming. Neem contact op met Gerard voor meer informatie over onze ketels met roerwerk.

Roerwerkketels TRK

De TRK roerwerkketels zijn compact, flexibel en zijn verkrijgbaar van 80 tot 150 liter. Deze ketels vind je terug in gastronomie, grootkeukens, cateringbedrijven en worden daarnaast ook succesvol toegepast voor de productie van snacks, zoals kroketten en bitterballen. In ons assortiment vind je de TRK-80 en TRK-150. De eerste twee varianten zijn standaard enkelwandig en zijn geschikt voor het aanzetten, garen en koken.

Roerwerkketels KRWK en RWK

De roerwerkketels met een inhoud van 250 tot 1000 liter zijn bestemd voor middel tot middelgrote productiebedrijven. De ketels zijn professioneel uitgevoerd zodat het personeel veilig en efficiënt met de ketels kan werken. Bovendien zijn alle componenten gemaakt van hoogwaardig RVS en zijn de ketels gemakkelijk te reinigen. De KRWK modellen hebben de roerwerkmotor onder de ketel ingebouwd, waardoor er aan de bovenkant ruimte ontstaat voor het vullen en legen van de ketel. De RWK heeft het roerwerk gemonteerd op een brug over de ketel. Deze ketel is uitermate geschikt als industriële mengketel voor dikkere producten zoals ragouts en sauzen.

Gebruikte kookketels met roerwerk weer als nieuw

Bij voorkeur bieden wij geen gebruikte maar gereviseerde kookketel met roerwerk aan. De roerketels die hiervoor in aanmerking komen worden vooraf geselecteerd door onze servicemedewerkers. Kunnen wij ze niet meer naar een betrouwbare en nette staat ombouwen, dan worden de ketels gerecycled.

Alle kookketels die we aanbieden moeten technisch in orde zijn. Daarom bieden we gereviseerde ketels aan met algemene garantie voorwaarden. Benieuwd welke gebruikte roerwerkketels wij momenteel in aanbieden? Neem contact op.

De specialist in industriële voedselverwerkende apparatuur

Spako is al ruim 65 jaar de specialist in rookkasten, rookkamers en kookketels. Door jarenlange ervaring in de voedselverwerkingsindustrie en continue innovatie heeft Spako een serie unieke kookketels met roerwerk ontwikkeld. De machines worden geproduceerd in eigen fabriek in Nederland, waardoor wij ook in staat zijn om maatwerk roerwerkketels te leveren.. Indien je nog vragen hebt over onze roerwerkketels of je wil weten of wij kunnen voldoen aan jouw specifieke wensen. Neem dan contact op met Gerard. Hij staat je graag te woord en helpt je bij alle vragen.

Onze klanten

We zijn trots op de klanten die we hebben geholpen met alles van ‘stand alone’ machines tot complete productie- en kooklijnen. Vind hieronder een overzicht van enkele van de klanten die we hebben geholpen.

Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans