Traiteurketel TRK-150

Spako is al sinds jaar en dag leverancier van apparatuur voor de worstmaker en traiteur. Door de combinatie van jarenlange ervaring en nieuwste technieken, worden onze producten perfect afgestemd op de wensen van de moderne vlees– en maal tijdproducenten.

Verwarmen

Bij de enkelwandige binnenketel zitten de elektrische verwarmingselementen tegen de bodem gemonteerd voor een directe overdracht van de warmte op het product, waardoor de ketel behalve als kookketel ook gebruikt kan worden als aanzet–, braad– en frituurketel. De dubbelwandige ketel heeft een oliewand en is daardoor uitstekend geschikt voor het koken van dikkere producten op waterbasis zoals ragouts, sauzen en gebonden soepen.

Mengen

De ketels hebben een van onder aangedreven hekroerwerk met teflon schrapers, voor de bodem en de wand, wat met een snelkoppeling zeer eenvoudig uit de ketel genomen kan worden. Als optie kan men een roerwerk met tegenhouder nemen voor een nog beter menging.

Kantelen

Uniek voor dit formaat ketel is het elektrisch kantelen van de ketel in elke stand die men maar wenst om bij voorbeeld in een “tumbelstand” beter te kunnen mengen en in de rechte stand de ketel te vullen. De uitkiep hoogte is 70cm. voor gemakkelijk uitschenken in 200L normbakken.

Extra’s
Diverse extra’s zijn als optie beschikbaar voor de ketel, zoals:

  • een spillenrooster waardoor met “gesloten deksel” gekanteld kan worden, terwijl het roerwerk blijft draaien.
  • een watertoevoer met eventueel sturing van het aantal te vullen liters water.
  • een reducering van het beschikbaar elektrisch verwarmend vermogen met een draaiknop, waardoor de ketel beter geschikt wordt voor dikkere producten zoals de dubbelwandige uitvoering.
  • een besturing met onze nieuwste microprocessor regeling TS: een kleuren aanraakscherm, waarin tot 100 programma’s kunnen worden opgeslagen, waarna er een programma menugestuurd of hand matig gestart kan worden.

Naast de TRK-150 roerwerkketel leveren wij ook een kleiner formaat, de TRK-80.

TRK
+6
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans