Hoogwaardig apparatuur voor snackproductie

Spako en snacks zijn al vele jaren met liefde aan elkaar verbonden. Toen Jan Bekkers frikandellen ging produceren in Deurne, was Spako de leverancier van de ketels. Sindsdien zijn we onze kookketels en roerwerkketels blijven doorontwikkelen voor de industriële productie van snacks. Onze ketels zie je dan ook vaak terug in de fabrieken van ambachtelijke- en industriële snackproducenten.

De gestandaardiseerde kookketels en roerwerkketels van Spako zijn uitermate geschikt voor de productie van ambachtelijke snacks. Naast de standaard machines leveren wij ook turnkey kooklijnen voor de professionele snackindustrie. Alle machines en productielijnen produceren wij in onze eigen fabriek in Asten (NL) en vanwege een flexibele productiemethode voldoen we moeiteloos aan klantspecifieke wensen. Samen met jou zorgen we ervoor dat de machine of productielijn perfect afgestemd is op jouw productielocatie.

Kookketels en roerwerkketels voor de snackproducent

De basis ketel is enkelwandig uitgevoerd en geeft de warmte rechtstreeks af aan het water. Deze ketels zijn prima voor het koken van grote hoeveelheden in water, bijvoorbeeld voor het koken van vlees, groenten en aardappels. Produceer je met regelmaat aanbrandgevoelige producten, zoals aardappelpurees, goulash en ragouts. Kies dan voor een dubbelwandige ketel. De dubbele wand is gevuld met thermische olie waardoor de producten niet aanbranden. In ons assortiment vind je kookketels van 100 tot 3000 liter.

De industriële roerwerkketels zijn ontwikkeld om grote hoeveelheden producten te verwerken en te mengen en worden toegepast voor de productie van vlees-, vis- en groenten snacks, kroketten en bitterballen. In ons assortiment vind je de industriële roerwerkketels van 150 tot 1000 liter.

Afbeelding

Complete productie- en kooklijnen voor snack processing

Spako produceert en installeert complete productielijnen voor de snackindustrie. Of het nu gaat om vlees, vis of vegetarische snacks. De complete productielijnen van Spako zijn voor elk kookproces uitermate geschikt. Onze machines vertalen we naar een efficiënte productielijn, zodat jij de beste en lekkerste snacks kan produceren tegen concurrerende prijzen.

Afbeelding

Onze klanten

We zijn trots op de klanten die we hebben geholpen met alles van ‘stand alone’ machines tot complete productie- en kooklijnen. Vind hieronder een overzicht van enkele van de klanten die we hebben geholpen.