Kookketel RHI  1000-2200L

De Spako RHI ketel ligt in het verlengde van de Spako RHP en is speciaal ontwikkeld voor het koken van producten vanaf 1000 liter. In deze industriële ketel voor grote volumes kunnen 2, 3 of 4 korven tegelijk geplaatst worden, in combinatie met een hefinrichting. De RHI wordt standaard uitgevoerd met dubbelwandige deksel.

Verwarmingssysteem

De Spako RHI kan uitgevoerd worden met elektrische bodemverwarming of stoomverwarming. Bij stoomverwarming krijgt de machine een dubbelwandige rvs binnenketel, voorzien van een hightech thermplate wand. Daarvoor worden twee rvs platen door een computergestuurde laserlasmachine aan elkaar gelast, waarbij de warmte gecontroleerd aan de plaat afgegeven wordt voor de meest stabiele verbinding. Het resultaat is een zeer kleine maar sterke dubbele wand waarin stoom circuleert, of in het geval van een koelketel het koelmiddel. De wand van de RHI is geschikt voor 1 tot 10 bar stoomdruk. Om aanbakken tegen te gaan adviseren we om met een zo laag mogelijke druk te werken. Stoomverwarmde ketels leveren we inclusief stoomtoevoerklep, filter en condenspot.

Meer of minder liters nodig? Onze basisuitvoeringen zijn verkrijgbaar in kookketel 100 liter, kookketel 200 liter, kookketel 300 liter en kookketel 500 liter.

+6
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans