• Nederlandse topkwaliteit
  • Gespecialiseerd in maatwerk machines en productielijnen
  • Unieke productietechnologieën
  • Kiezen uit een basisuitvoering of een maatwerk kookketel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Kwalitatieve kookketels 500 liter

Spako produceert al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw kookketels. Mede dankzij jarenlange ervaring en innovatie gedurende deze jaren weet Spako kookketels 500 liter te ontwikkelen voor onder andere het koken van groenten, aardappelen en vlees maar ook voor het produceren van verschillende producten zoals sauzen en soepen. De kookketels 500 liter ontwikkeld door Spako vind je terug in een breed scala aan bedrijven, variërend van slagerijen tot grootkeukens en soep- en saus producenten.

Ben je op zoek naar een kookketel 500 liter? Dan kun je kiezen voor de basisuitvoering Kookketel RHP 500-750L. Vanwege een flexibele productiemethode kun je bij Spako ook terecht voor een maatwerk kookketel 500 liter die voldoet aan jouw specifieke wensen. Wij kunnen maatwerk kookketels 500 liter en turnkey productie- en kooklijnen leveren. Wij komen graag met jou in contact om de wensen te horen omtrent een kookketel 500 liter dit om ervoor te zorgen dat deze perfect afgestemd is op jouw situatie.

Een basisuitvoering of maatwerk kookketel 500 liter

Wanneer je op zoek bent naar een kookketel 500 liter heb je bij Spako keuze uit twee mogelijkheden, of je kiest voor de basisuitvoering Kookketel RHP 500-750L of voor een kookketel die niet alleen op maat gemaakt is maar ook nog eens voldoet aan alle wensen. De Kookketel RHP 500-750L behoort tot een serie rechthoekige kookketels volledig gemaakt uit roestvaststaal. De ketel kan worden uitgevoerd voor gas-(RHP…G), elektrische- (RHP…E) of stoom verwarming (RHP…S). De ketel is uitgevoerd met een dubbelwandig geïsoleerde deksel en met een goed thermostaat. Daarnaast is de ketel uitgevoerd met de standaard droogkookbeveiliging wat schade voorkomt. De dekselscharnier van de RHP 500-750L kan tot 70 0f 90 graden geopend worden, hierdoor zijn de uiterst geschikt om te werken met korven. Wil je meer weten voordat je een keuze maakt voor de basisuitvoering of een maatwerk kookketel 500 liter? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

De basisuitvoering kookketel 500 liter

+3

Industriële kookketels 500 liter

Als een voedselverwerkingsbedrijf, grootkeuken of grote slagerij heb je een kookketel nodig die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Maar ook de kwaliteit en de levensduur van de kookketel 500 liter is belangrijk aangezien deze intensief gebruikt zal worden. Bij Spako vind je de kookketels die niet alleen voldoet aan de wensen maar ook aan de kwaliteitseisen. Bij Spako worden de kookketels 500 liter geproduceerd met een unieke brander onderin de ketel waardoor de ketel geleidelijk opwarmt. Door deze technologie slijt de ketel minder snel en bespaar je tot 20% op het energieverbruik. Dus wanneer je op zoek bent naar een kookketel 500 liter die voldoet aan de wensen en eisen van jouw bedrijf, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

De voordelen van een kookketel 500 liter

Kookketels zijn grote ketels, verkrijgbaar in grootte van onder andere 500 liter. Kookketels worden gebruikt in voedselverwerkende bedrijven, grootkeukens, grote slagerijen, enz. De kookketels 500 liter van SPAKO hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere. Ze zijn zeer efficiënt, wat betekent dat ze minder brandstof verbruiken. Ze maken ook een meer consistente bereiding mogelijk, aangezien de temperatuur zorgvuldig kan worden geregeld. Dit betekent dat voedsel minder snel te gaar wordt of aanbrandt. Bovendien kunnen kookketels worden gebruikt om meerdere items tegelijk te koken, waardoor ze ideaal zijn voor grootschalige cateringactiviteiten. Ze bieden dus een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere kookmethodes. Graag vertellen wij je meer over onze kookketels en hoe ze kunnen helpen bij dagelijkse werkzaamheden.

De specialist in kookketels

SPAKO is al ruim 65 jaar de specialist in onder andere rookkasten, rookkamers en kookketels. Door jarenlange ervaring in de voedselverwerkingsindustrie en continue innovatie heeft SPAKO een serie unieke kookketels ontwikkeld. De kookketels 500 liter worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland, waardoor wij ook in staat zijn om maatwerk ketels te leveren. Als je nog vragen hebt over onze kookketels of je wil weten of wij kunnen voldoen aan jouw specifieke wensen, neem dan contact op met Gerard. Hij staat je graag te woord en helpt je bij alle vragen.

Meer of minder liters nodig? Onze basisuitvoeringen zijn verkrijgbaar in kookketel 100 liter, kookketel 200 liter en kookketel 300 liter.

Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans