• Nederlandse topkwaliteit
  • Gespecialiseerd in maatwerk machines en productielijnen
  • Unieke productietechnologieën
  • Kiezen uit een basisuitvoering of een maatwerk kookketel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Kwalitatieve kookketels 200 liter

Al sinds de jaren 50 produceert Spako kookketels. Spako weet dankzij innovatie en jarenlange ervaring een serie kookketels 200 liter te ontwikkelen voor onder andere het koken van vlees en groenten en voor het produceren van producten zoals sauzen en soepen. De kookketels 200 liter van Spako kun je terug vinden in verschillende bedrijven zoals grootkeukens, slagerijen en soep- en saus producten.

Bij Spako hebben wij geen basisuitvoering voor een kookketel 200 liter, maar wij zijn de specialist op het gebied van kookketels. Vanwege een flexibele productiemethode kunnen wij voldoen aan jouw specifieke wensen voor een kookketel 200 liter. Wij kunnen voor jou organisatie maatwerk kookketels 200 liter leveren. Heb je interesse? Wij komen graag met je in contact zodat de kookketel 200 liter perfect kan worden afgestemd op jouw situatie.

Industriële kookketels 200 liter

Wij snappen als geen ander dat je als een voedselverwerkingsbedrijf, grootkeuken of een grote slagerij een kookketel nodig hebt die voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Maar ook de kwaliteit en de levensduur van de kookketel 200 liter zijn belangrijk aangezien deze intensief gebruikt zal worden. Gelukkig kan je terecht bij Spako. Wij produceren kookketels 200 liter met een unieke brander onderin de ketel geïnstalleerd waardoor de ketel geleidelijk opwarmt. Door deze technologie slijt de kookketel 200 liter minder snel en bespaar je tot wel 20% op het energieverbruik. Dus wanneer je zoekt naar een kookketel 200 liter voor je organisatie die moet voldoen aan alle wensen en kwaliteitseisen, neem dan contact op met Spako en wij helpen je graag verder.

+3

Kookketel 200 liter verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Een kookketel 200 liter van Spako is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan er gekozen worden voor elektrische, gas of stoom gestookte ketels. Maar ook kan er gekozen worden voor een enkelwandige of een dubbelwandige kookketel. We leggen hieronder graag de verschillen uit.

Elektrisch, gas of stoom gestookte ketels

Elke vleesverwerkingsbedrijf of slager heeft een andere energiebehoefte. Voor sommige is een gasgestookte ketel interessant, terwijl een andere organisatie liever elektrisch kookt. Gelukkig heb je bij Spako de keuze uit elektrische, gas of stoom gestookte kookketels 200 liter. Wanneer je meer informatie wilt, neem dan contact op met Gerard.

Dubbelwandige kookketel

Een basiskookketel (enkelwandig) wordt voornamelijk ingezet om producten in water te koken, zoals: worsten, hammen of groenten. Wanneer je werkt met producten die gemakkelijk aanbranden, zoals huisgemaakte soepen en sauzen, dan is een dubbelwandige kookketel de uitkomst. Een dubbelwandige kookketel wordt, zoals de naam al doet vermoeden, voorzien van een dubbele wand. Vervolgens wordt deze gevuld met thermische olie. Hierdoor gaat het opwarmen geleidelijker en waardoor de producten niet aanbranden.

De voordelen van een kookketel 200 liter

Kookketels zijn grote ketels, verkrijgbaar in grootte van onder andere 200 liter. Kookketels worden gebruikt in voedselverwerkende bedrijven, grootkeukens, grote slagerijen, enz. De kookketels 200 liter van SPAKO hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere. Ze zijn zeer efficiënt, wat betekent dat ze minder brandstof verbruiken. Ze maken ook een meer consistente bereiding mogelijk, aangezien de temperatuur zorgvuldig kan worden geregeld. Dit betekent dat voedsel minder snel te gaar wordt of aanbrandt. Bovendien kunnen kookketels worden gebruikt om meerdere items tegelijk te koken, waardoor ze ideaal zijn voor grootschalige cateringactiviteiten. Ze bieden dus een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere kookmethodes. Graag vertellen wij je meer over onze kookketels en hoe ze kunnen helpen bij dagelijkse werkzaamheden.

De specialist in kookketels

SPAKO is al ruim 65 jaar de specialist in onder andere kookketels, rookkasten en rookkamers. Dankzij jarenlange ervaring in de voedselverwerkingsindustrie en continue innovatie heeft SPAKO een serie unieke kookketels ontwikkeld. De kookketels 200 liter worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland, hierdoor zijn wij ook in staat om maatwerk ketels te leveren. Heb je nog vragen over onze kookketels of wil je weten of wij kunnen voldoen aan je wensen? Neem dan contact op met Gerard, hij staat je graag te woord en helpt bij alle vragen.

Meer of minder liters nodig? Onze basisuitvoeringen zijn verkrijgbaar in kookketel 100 liter, kookketel 300 liter en kookketel 500 liter.

Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans