• Nederlandse topkwaliteit
  • Gespecialiseerd in maatwerk machines en productielijnen
  • Unieke productietechnologieën
  • Kiezen uit een basisuitvoering of een maatwerk kookketel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Kwalitatieve kookketels 300 liter

Spako produceert al kookketels sinds de jaren 50 van de vorige eeuw. Vanwege innovatie en de jarenlange ervaring weet Spako een serie kookketels 300 liter te ontwikkelen voor het koken van vlees, groenten en aardappelen en het produceren van verschillende producten zoals soepen en sauzen. De kookketels 300 liter van Spako vind je terug in verschillende bedrijven zoals slagerijen, grootkeukens en soep- en saus producten.

Wanneer je op zoek bent naar een kookketel 300 liter kun je kiezen voor de basisuitvoering Kookketel RHP 250-350L. Echter, vanwege een flexibele productiemethode kunnen wij moeiteloos voldoen aan jouw specifieke wensen. Wij kunnen maatwerk kookketels 300 liter en turnkey productie- en kooklijnen leveren. Wij komen graag met jou in contact zodat we de kookketel 300 liter perfect kunnen afstemmen op jouw situatie.

Een basisuitvoering of maatwerk kookketel 300 liter

Wanneer je kiest voor een kookketel 300 liter van Spako kun je kiezen uit de basisuitvoering Kookketel RHP 250-350L of voor een kookketel die niet alleen op maat is gemaakt maar ook voldoet aan alle wensen. De Kookketel RHP 250-350L behoort tot een serie rechthoekige kookketels volledig gemaakt uit roestvaststaal. De ketel kan worden uitgevoerd voor gas-(RHP…G), elektrische- (RHP…E) of stoom verwarming (RHP…S). De basisketel is enkelwandig uitgevoerd en geeft de warmte rechtstreeks door aan het water. Deze kookketel 300 liter is prima voor het afkoken van onder andere hammen of worsten. Maar de ketel is niet alleen voor de worstmakerij, maar ook uiterst geschikt voor andere toepassingen zoals het koken van rijst en aardappelen. Wil je meer weten voordat je een keuze maakt voor de basisuitvoering of een maatwerk kookketel 300 liter? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

De basisuitvoering kookketel 300 liter

+3

Industriële kookketels 300 liter

Als een grootkeuken, voedselverwerkingsbedrijf of een grote slagerij ben je op zoek naar een kookketel die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de kwaliteit en de levensduur van de kookketel 300 liter belangrijk aangezien deze intensief wordt gebruikt. Gelukkig kan je dan terecht bij Spako. Bij Spako produceren we kookketels 300 liter met een unieke brander onderin de ketel waardoor de ketel geleidelijk opwarmt. Door deze technologie slijt de ketel minder snel en bespaar je tot 20% op het energieverbruik. Wanneer je op zoek bent naar een kookketel 300 liter die moet voldoen aan alle wensen, neem dan contact op met Spako en wij helpen je graag verder.

De voordelen van een kookketel 300 liter

Kookketels zijn grote ketels, verkrijgbaar in grootte van onder andere 300 liter. Kookketels worden gebruikt in voedselverwerkende bedrijven, grootkeukens, grote slagerijen, enz. De kookketels 300 liter van SPAKO hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere. Ze zijn zeer efficiënt, wat betekent dat ze minder brandstof verbruiken. Ze maken ook een meer consistente bereiding mogelijk, aangezien de temperatuur zorgvuldig kan worden geregeld. Dit betekent dat voedsel minder snel te gaar wordt of aanbrandt. Bovendien kunnen kookketels worden gebruikt om meerdere items tegelijk te koken, waardoor ze ideaal zijn voor grootschalige cateringactiviteiten. Ze bieden dus een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere kookmethodes. Graag vertellen wij je meer over onze kookketels en hoe ze kunnen helpen bij dagelijkse werkzaamheden.

De specialist in kookketels

SPAKO is al ruim 65 jaar de specialist in onder andere rookkasten, rookkamers en kookketels. Door jarenlange ervaring in de voedselverwerkingsindustrie en continue innovatie heeft SPAKO een serie unieke kookketels ontwikkeld. De kookketels 300 liter worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland, waardoor wij ook in staat zijn om maatwerk ketels te leveren. Als je nog vragen hebt over onze kookketels of je wil weten of wij kunnen voldoen aan jouw specifieke wensen, neem dan contact op met Gerard. Hij staat je graag te woord en helpt je bij alle vragen.

Meer of minder liters nodig? Onze basisuitvoeringen zijn verkrijgbaar in kookketel 100 liter, kookketel 200 liter en kookketel 500 liter.

Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans