Kookketel RHP 250-350L

Spako is al decennia de vertrouwde toeleverancier voor de vers specialist en het MKB. We combineren onze jarenlange ervaring met de nieuwste techniek en technologie. Vele relaties van ons gebruiken al jarenlang tot volle tevredenheid de apparatuur van Spako.

Unieke serie kookketels

Deze RHP serie rechthoekige kookketels, variërend van 250 t/m 700 liter, zijn volledig gemaakt uit roestvaststaal. De ketel kan worden uitgevoerd voor gas-(RHP..G), elektrische- (RHP….E) of stoom verwarming (RHP….S).

De ketels met een inhoud van 250-350 liter zijn bestemd voor ambachtelijke bedrijven. Omdat het formaat kleiner is, kan de deksel eenvoudiger worden uitgevoerd.  Afhankelijk van de voorkeur een klassiek gedeeltelijk scharnierend deksel, een geheel scharnierend deksel of een energiebesparend dubbelwandig deksel. De basisketel is enkelwandig uitgevoerd en geeft de warmte rechtstreeks door aan het water. Prima voor het afkoken van koppen, hammen of worsten. De ketel is niet alleen voor de worstmakerij, maar ook geschikt voor andere toepassingen zoals het koken van pasta’s, rijst en aardappelen.

Brand het product makkelijk aan ,zoals bijvoorbeeld een huisgemaakte soep, dan is de dubbele wand de uitkomst. De ketel krijgt een dubbele wand, gevuld met olie. Je kunt met de MC TT120  zowel de temperatuur van de ketel als de olie sturen. Het koken gaat geleidelijk en daardoor zullen de producten niet aanbranden. Binnen de standaard maten kunnen we de plaats van de aftapkraan, thermostaat kast en invoeren aanpassen aan jouw productielocatie.

Meer of minder liters nodig? Onze basisuitvoeringen zijn verkrijgbaar in kookketel 100 liter, kookketel 200 liter, kookketel 300 liter en kookketel 500 liter.

kookketel rph 250
+5
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans