Kookketel RHP 500-750L

Spako is al decennia de vertrouwde toeleverancier voor de vers specialist en het MKB. We combineren onze jarenlange ervaring met de nieuwste techniek en technologie. Vele relaties van ons gebruiken al jarenlang tot volle tevredenheid de apparatuur van Spako.

Unieke serie kookketels

Deze serie rechthoekige ketels, variërend van 500 t/m 750 liter, zijn volledig gemaakt uit roestvaststaal. De ketel kan worden uitgevoerd voor gas-(RHP..G), elektrische- (RHP….E) of stoom verwarming (RHP….S).

De ketels met een inhoud van 500 en 750 liter zijn bestemd voor productie bedrijven. Professioneel uitgevoerd met een dubbelwandig geïsoleerde deksel en een goede thermostaat. De standaard droogkookbeveiliging voorkomt schade. De dekselscharnier 70 of 90 graden openend. Hiermee zijn de ketels geschikt om te werken met korven. Makkelijk en arbo vriendelijk laden en lossen. De korven met een vaste bodem of klapbaar als je van onderen wilt lossen.

De basisketel is enkelwandig uitgevoerd en geeft de warmte rechtstreeks door aan het water. Prima voor het afkoken van koppen, hammen of worsten. De ketel is niet alleen voor de worstmakerij, maar ook geschikt voor andere toepassingen zoals het koken van pasta’s, rijst en aardappelen. Brand het product makkelijk aan zoals bijvoorbeeld een huisgemaakte soep, dan is de dubbele wand een uitkomst. De ketel krijgt dan een dubbele wand, gevuld met olie. Je kunt met de MC TT120  zowel de temperatuur van de ketel als van de olie sturen. Het koken gaat geleidelijk en daardoor zullen de producten niet aanbranden. Binnen de standaard maten kunnen we de plaats van de aftapkraan, thermostaat kast en invoeren aanpassen aan jouw productielocatie.

Meer of minder liters nodig? Onze basisuitvoeringen zijn verkrijgbaar in kookketel 100 liter, kookketel 200 liter, kookketel 300 liter en kookketel 500 liter.

kookketel rhp 350-700l
+5
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans