Kookketel DWGV 80-150L

Door een jarenlange ervaring te combineren met de actuele techniek en technologie, heeft Spako een dubbelwandige kookketel ontwikkeld voor verschillende kookprocessen.

Unieke serie kookketels

De Spako dubbelwandige glycerine kookketel wordt elektrisch verwarmd en is door zijn indirecte verwarming uitstekend geschikt voor het koken van soep, goulash ect. Maar leent zich ook goed om producten in water af te koken, zoals worsten, hammen of buiken. De hoogwaardige verwerking in combinatie met de eenvoudige bediening en de lage aanschafkosten maakt deze kookketel tot een onmisbare partner voor slagerijen, gastronomie, grootkeuken- en cateringbedrijven.

De DWGV kookketel is verkrijgbaar in 80 en 150 liter.

Tot het gemak draagt ook de thermostatische temperatuurregeling van de dubbele wand bij. Hiermee wordt het verwarmingselement dat zich in de glycerine bevindt gestuurd. Onze nieuwe modellen zijn standaard verkrijgbaar, met twee bokwielen en een steunpoot. De DWGV kookketel wordt compleet geleverd met stekker.

De uitvoering van de DWGV kan aan specifieke eisen worden aangepast. Voor de standaard gemonteerde 1,5” aftapkraan kan ook een DN80 (3”) RVS vlinderklep worden geleverd.

Maakt je veel dikke producten dan is ons roerwerk zeker het overwegen waard. De krachtige motor bevindt zich op een verhoogde brug. Dit vergemakkelijkt het vullen en geeft de damp minder direct op de motor. De uitneembare RVS roerarm is voorzien van een teflon bodem en zijwandschrapers.

Onze flexibele productiemethode biedt ons de mogelijkheid om snel passende oplossingen aan te bieden. Indien je nog vragen hebt of een uitgebreide toelichting wil, dan willen wij dit graag in een persoonlijk bezoek toelichten.

Meer of minder liters nodig? Onze basisuitvoeringen zijn verkrijgbaar in kookketel 100 liter, kookketel 200 liter, kookketel 300 liter en kookketel 500 liter.

kookketel dwgv
+5
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans