Kookketel DWG

De Spako DWG kookketel met indirecte verwarming is uitstekend geschikt voor het koken van bijvoorbeeld soep, goulash, sauzen en ragout. Én voor het koken in water van producten als worsten en hammen. Deze robuuste kookketel met eenvoudige bediening en lage aanschafkosten wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie, dierenvoedingsindustrie en chemische industrie.

Veilig en veelzijdig

Deze dubbelwandige kookketel is luchtgeïsoleerd, heeft een inhoud van 150 liter en wordt elektrisch verwarmd. De ketel is standaard uitgevoerd met 3 zwenkwielen, 1,5” aftapkraan en extra buitenmantel, waardoor de buitenkant nauwelijks warm wordt. De DWG is zo opgebouwd dat deze in een later stadium nog voorzien kan worden van een roerwerk, voor nóg meer mogelijkheden.

Roerwerk als optie

De DWG kan met aanvullende opties helemaal afgestemd worden op jouw wensen. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een hygiënisch roerwerk met teflon zijwand- en bodemschrapers. Hiervoor monteren wij de motor op een brug, eventueel met een beschermende kap erover. Het hekroerwerk zelf is uitgerust met een frequentieregeling voor links- en rechtsomdraaien, een soft starter en dekselbeveiliging. Dit roerwerk is demonteerbaar en daardoor makkelijk te reinigen.

Meer of minder liters nodig? Onze basisuitvoeringen zijn verkrijgbaar in kookketel 100 liter, kookketel 200 liter, kookketel 300 liter en kookketel 500 liter.

DWG
+5
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans