• Nederlandse topkwaliteit
  • Gespecialiseerd in maatwerk machines en productielijnen
  • Unieke productietechnologieën
  • Kiezen uit een basisuitvoering of een maatwerk kookketel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Kwalitatieve kookketels 100 liter

Al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw produceert Spako kookketels. Dankzij innovatie en de jarenlange ervaring weet Spako kookketels 100 liter te ontwikkelen voor het koken van onder andere aardappelen, groenten en vlees maar ook voor het produceren van producten zoals soepen en sauzen. De kookketels 100 liter worden voornamelijk gebruikt binnen bedrijven zoals slagerijen, grootkeukens, gastronomie en cateringbedrijven.

Als je op zoek bent naar een kookketel 100 liter, kun je kiezen uit twee mogelijkheden. Je kunt kiezen voor de basisuitvoering Kookketel DWGV 80-150L of voor een maatwerk kookketel. Spako kan vanwege een flexibele productiemethode maatwerk kookketels 100 liter produceren die voldoet aan de specifieke wensen van jouw bedrijf. Als je op zoek bent naar een maatwerk kookketel of je bent benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, komen wij graag met jou in contact. Wij zorgen ervoor dat de kookketel 100 liter perfect is afgestemd op jouw situatie.

Een basisuitvoering of maatwerk kookketel 100 liter

Je kunt bij Spako kiezen uit twee mogelijkheden wanneer het aankomt op een kookketel 100 liter. Je kiest of voor de basisuitvoering Kookketel DWGV 80-150L of voor een maatwerk kookketel die voldoet aan alle wensen. De dubbelwandige glycerine kookketel wordt elektrisch verwarmd en is door indirecte verwarming uiterst geschikt voor het koken van onder andere soep en goulash. Maar de kookketel 100 liter leent zich ook goed voor het producten die in water gekookt worden zoals hammen, worsten of buiken. De hoogwaardige kwaliteit in combinatie met de eenvoudige bediening en de lagere aanschafkosten zorgen ervoor dat de kookketel 100 liter onmisbaar is voor slagerijen, cateringbedrijven en grootkeukens. Wil je meer weten voordat je een keuze maakt voor de basisuitvoering of een maatwerk kookketel 100 liter? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

De basisuitvoering kookketel 100 liter

+3

Industriële kookketels 100 liter

Als een cateringbedrijf, grootkeuken of slagerij heb je een kookketel nodig die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Daarnaast moet de kookketel 100 liter een goede levensduur hebben aangezien deze intensief gebruikt zal worden. Bij Spako vind je de kookketel die zal voldoen aan de kwaliteitseisen en aan je wensen. Bij Spako worden industriële kookketels 100 liter geproduceerd met een unieke brander onderin de ketel. Dit zorgt ervoor dat de ketel geleidelijk opwarmt. Daarnaast zorgt deze technologie ervoor dat de ketel minder snel slijt en je bespaart ook nog eens tot 20% op het energieverbruik. Dus wanneer je op zoek bent naar een kookketel 100 liter die voldoet aan de wensen en eisen van jouw bedrijf, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

De voordelen van een kookketel 100 liter

Kookketels zijn grote ketels, verkrijgbaar in grootte van onder andere 100 liter. Kookketels worden gebruikt in voedselverwerkende bedrijven, grootkeukens, grote slagerijen, enz. De kookketels 100 liter van SPAKO hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere. Ze zijn zeer efficiënt, wat betekent dat ze minder brandstof verbruiken. Ze maken ook een meer consistente bereiding mogelijk, aangezien de temperatuur zorgvuldig kan worden geregeld. Dit betekent dat voedsel minder snel te gaar wordt of aanbrandt. Bovendien kunnen kookketels worden gebruikt om meerdere items tegelijk te koken, waardoor ze ideaal zijn voor grootschalige cateringactiviteiten. Ze bieden dus een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere kookmethodes. Graag vertellen wij je meer over onze kookketels en hoe ze kunnen helpen bij dagelijkse werkzaamheden.

De specialist in kookketels

SPAKO is al ruim 65 jaar de specialist in onder andere rookkasten, rookkamers en kookketels. Door jarenlange ervaring in de voedselverwerkingsindustrie en continue innovatie heeft SPAKO een serie unieke kookketels ontwikkeld. De kookketels 100 liter worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland, waardoor wij ook in staat zijn om maatwerk ketels te leveren. Als je nog vragen hebt over onze kookketels of je wil weten of wij kunnen voldoen aan jouw specifieke wensen, neem dan contact op met Gerard. Hij staat je graag te woord en helpt je bij alle vragen.

Meer of minder liters nodig? Onze basisuitvoeringen zijn verkrijgbaar in kookketel 200 liter, kookketel 300 liter en kookketel 500 liter.

Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans