• Opschalen van productie
  • Innovatie in de keuken
  • Een one-of-a-kind vetsmelter
  • Een tailormade roerwerkketel

Ook een project in gedachten?

Ook even sparren met Gerard

Een continu productieproces met een one-of-a-kind kantelketel

TotaalVers uit Spijkenisse is een zeer kundige onderneming die de maaltijden levert voor in verzorgingstehuizen. Voor deze werkzaamheden heeft TotaalVers verschillende soorten machines nodig die voldoen aan de wensen en behoeften van niet alleen het bedrijf, maar ook van de koks. Daarnaast moeten de machines goed en snel de producten kunnen bereiden om de vraag aan te kunnen.

TotaalVers is naar ons toe gekomen nadat het bedrijf een sterke groei doormaakte en de keuken een transitie moest ondergaan. Om deze groei te kunnen realiseren heeft TotaalVers in Spijkenisse een nieuwe productielocatie gebouwd, waarin de groentensijderij en productiekeuken gevestigd zullen worden. De keuken van TotaalVers was een horeca keuken en ze waren op zoek naar de benodigde apparaten voor een industriële keuken. TotaalVers zag ons als het juiste bedrijf om hen te helpen tijdens de transitie.

Een tailormade roerwerkketel voor TotaalVers

De wensen en de uitdaging vanuit TotaalVers waren duidelijk, maar doordat er vanuit verschillende hoeken werd gekeken was het van belang dat het plan en de tekening goed waren voordat wij konden beginnen. Veel communicatie en een goede samenwerking heeft ervoor gezorgd dat wij aan de slag konden met op maat gemaakte roerwerkketels zodat TotaalVers kon opschalen in de keuken.

Het maakt niet uit of het gaat om een vervangend machine in de huidige productie of wanneer je net zoals TotaalVers gaat opschalen en gloednieuwe machines nodig hebt. Geen uitdaging is ons te gek. Samen ook een uniek project starten? Neem contact op met Gerard.

TotaalVers
+4
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans