• Meerdere mengketels
  • Fijne engineering werk
  • One-of-a-kind
  • Technisch hoogstaand project

Ook een project in gedachten?

Ook even sparren met Gerard

Een technisch hoogstaand project voor een internationale klant

Of wij een technisch hoogstaand project kunnen realiseren, met deze vraag kwam een oude relatie bij ons aan. De klant was op zoek naar meerdere mengketels, zowel relatief standaard mengketels als specials. Waarbij niet alleen de functionele aspecten belangrijk zijn, maar ook het visuele aspect. Zo moesten onder andere de binnenkant van de mengketels zo scherp als spiegels zijn.

Doordat wij in een nieuwe omgeving en in een nieuwe fabriek werken, wist de klant ons weer te vinden. Waar ze zelf het basisplan al hadden staan, hadden ze door onze nieuwe omgeving weer het vertrouwen dat wij het technisch hoogstaand project naar een goed einde konden brengen.

De uitdaging

De uitdaging voor ons bij dit project was niet alleen om het RVS gedeelte inclusief de motoren en de kleppen te leveren, maar ook om het visuele aspect helemaal te laten kloppen. De klant had namelijk specifieke wensen voor het uiterlijk van de mengketels, waarbij geen krasjes of beschadigingen zichtbaar mochten zijn.

Doordat de klant zelf het grof engineering werk had gedaan, lag de focus voor ons vooral op het fijne engineering werk. We moesten alles tot in de kleinste details uitwerken en zorgen dat het helemaal naar wens was voordat de klant de mengketels zelf zou assembleren en installeren.

Om aan de wensen van de klant te voldoen, hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en hebben we nauw samengewerkt met onze leveranciers. We hebben de materialen zorgvuldig geselecteerd en de onderdelen met uiterste precisie bewerkt en geassembleerd. Uiteindelijk zijn we erin geslaagd om de mengketels te leveren die volledig voldeden aan de wensen van de klant, zowel qua functionaliteit als qua uiterlijk. Het was een technisch uitdagend project, maar dankzij onze expertise en ons oog voor detail hebben we het tot een succesvol einde gebracht.

Internationale klant

Van tekentafel tot complete inrichting

Waar in vele projecten wij samen met de klant het plan bedenken en uittekenen, kwam deze klant zelf al aan met de basis en met het grove werk. Dit zorgde ervoor dat wij aan de slag konden met de details en het fijne werk. Dit begon door ons zelf goed in te lezen in de eisen en wensen en ons goed voor te bereiden. Vanuit deze voorbereiding konden wij aan de slag met het maken en het voor assembleren van de mengketels.

Gedurende het project is er nauwkeurig gekeken naar de eisen en de wensen van de klant en is er indien nodig contact geweest om ervoor te zorgen dat alles duidelijk was. En omdat de mengketels precies naar wens moesten kloppen, kwam de klant nog een keer langs voordat de machines afgerond en verstuurd konden worden.

En nadat de klant zijn goedkeuring gaf, zijn de mengketels afgerond, goed verpakt en verstuurd naar de klant en met succes. De mengketels zijn aangekomen zonder beschadigingen en konden door de klant direct geassembleerd en geïnstalleerd worden zodat deze opgenomen konden worden in het productieproces.

Internationale klant

Een technische hoogstaand project als onderdeel van onze dienst

Het was een project dat ons als team heeft uitgedaagd om onze grenzen te verleggen en onze technische vaardigheden tot het uiterste te benutten. We hebben intensief samengewerkt met de klant om elk detail te begrijpen en de mengketels precies volgens specificaties te maken. Het eindresultaat was indrukwekkend, met prachtig afgewerkte mengketels die niet alleen technisch perfect waren, maar ook een visueel juweel waren.

Bij Spako staan we bekend om onze innovatieve oplossingen en ons vermogen om op maat gemaakte oplossingen te leveren die aan de hoogste normen voldoen. Of het nu gaat om het ontwerpen en bouwen van een complete productielijn of het leveren van specifieke machines, we zetten ons altijd in om de wensen van onze klanten te overtreffen. Als u geïnteresseerd bent in het starten van een uniek project, neem dan contact op met Gerard en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Internationale klant
+3
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans