Hoogwaardige apparatuur voor in en -uitdoseren

Bij Spako begrijpen we dat het nauwkeurig indoseren van voeding van cruciaal belang is voor een efficiënte productie. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan voor het indoseren van voeding, zodat u altijd de beste oplossing vindt die past bij uw situatie.

Voor niet-vloeibare producten kunt u gebruik maken van onze normwagenkantelaar. Deze kantelaar is speciaal ontworpen om grote hoeveelheden product snel en gemakkelijk in te doseren. Hierdoor bespaart u tijd en vermindert u het risico op letsel.

Onze normwagenkantelaar is uiterst gebruiksvriendelijk en kan moeiteloos worden geïntegreerd met uw bestaande machine. Het biedt een betrouwbare en nauwkeurige dosering, waardoor u consistent hoogwaardige producten kunt leveren. Bovendien zorgt het gebruik van deze kantelaar voor een efficiënter gebruik van grondstoffen, omdat het zorgt voor een minimaal verlies of verspilling van het product.

Voor vloeibare producten bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Met onze doseerunit beschikt u over een zeer hoge en constante gewichtsnauwkeurigheid, wat zorgt voor lagere kosten en een duurzamere productie. Daarnaast bieden wij verschillende pompen aan, met of zonder skid, zodat u de producten naar buffertanks of vullijnen kunt verpompen.

Vloeistofdosering

Al geruime tijd werken we succesvol samen met partners in het voorzien van oplossingen voor het afvullen van vloeistoffen voor onze klanten. Deze samenwerking combineert onze expertise in voedselverwerkende apparatuur met innovatieve oplossingen voor vloeistoffendosering. Samen streven we ernaar om u de meest betrouwbare en efficiënte systemen te bieden die uw productieproces optimaliseren en de operationele kosten verlagen.

Dit kunnen transferpompen zijn voor enkel het verpompen van soepen, sauzen, ragouts en nog veel meer. Daarnaast leveren wij ook nauwkeurige doseerpompen. Deze pompen kunnen flesjes en potjes vullen, zodat u meteen vanuit onze ketels de inhoud af kunt vullen. Het mooie van deze pompen is dat ze enkel lucht nodig hebben. Hierdoor zijn ze erg onderhoudsvrij en makkelijk te implementeren.

Spimabo samenwerking

Neem contact op

Bij Spako vinden we het belangrijk dat onze klanten de beste oplossing vinden die past bij hun specifieke situatie. Daarom denken we graag met u mee en bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw productieproces. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen de beste oplossing te vinden voor uw bedrijf.

Onze klanten

We zijn trots op de klanten die we hebben geholpen met alles van ‘stand alone’ machines tot complete productie- en kooklijnen. Vind hieronder een overzicht van enkele van de klanten die we hebben geholpen.

Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans