Hoogwaardige apparatuur voor pasteuriseren

Bij Spako hebben we een sterke focus op voedselveiligheid en het verlengen van de houdbaarheid van voedselproducten. Pasteuriseren is een belangrijk onderdeel van dit proces en wij bieden daarom verschillende oplossingen voor het pasteuriseren van voedselproducten.

In onze pasteurisatiekasten kunnen maaltijden, soepen en sauzen gepasteuriseerd worden. Door deze producten te verhitten tot een bepaalde temperatuur worden schadelijke bacteriën en micro-organismen gedood, wat de houdbaarheid van het product verlengt. Hierdoor kunnen producten langer worden bewaard en blijven ze veilig om te consumeren.

Daarnaast bieden wij ook productielijnen aan voor het pasteuriseren van voedselproducten. Bij deze systemen wordt er gebruik gemaakt van heet water of stoom om producten te pasteuriseren. Hierbij worden de producten door het hete water of de stoom geleid, waardoor ze worden verhit tot een bepaalde temperatuur. Het pasteuriseren van producten is een belangrijke stap in het productieproces van veel voedingsmiddelen, zoals zuivelproducten, sappen en sauzen.

Pasteuriseerlijn

Bij Spako staan we bekend om onze expertise op het gebied van voedselverwerking en bieden wij oplossingen voor verschillende toepassingen en producten. Onze pasteurisatieoplossingen zijn ontworpen met de hoogste kwaliteit en voedselveiligheidseisen in gedachten en worden gebruikt door klanten in verschillende sectoren van de voedselindustrie.

Image

Onze klanten

We zijn trots op de klanten die we hebben geholpen met alles van ‘stand alone’ machines tot complete productie- en kooklijnen. Vind hieronder een overzicht van enkele van de klanten die we hebben geholpen.

Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans