Hoogwaardige apparatuur voor terugkoelen

Bij Spako zijn wij gespecialiseerd in het terugkoelen van producten. Wij begrijpen dat het terugkoelen van voedingsmiddelen een cruciaal onderdeel is van het productieproces om de kwaliteit en veiligheid van het product te waarborgen. Daarom bieden wij bijzondere oplossingen aan voor het terugkoelen van voedingsmiddelen.

Een van onze meest unieke concepten is het Stand Alone systeem, waarbij klanten in één machine kunnen koken en koelen. Onze stand alone machines zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen voor het koken en koelen, waardoor het installatieproces aanzienlijk wordt verkort in vergelijking met ijs-water systemen waarbij al het leidingwerk in de grond moet worden gemaakt. Dit concept is vooral populair in de voedingsindustrie vanwege de efficiëntie en het gebruiksgemak.

Naast onze stand alone machines bieden wij ook complete productielijnen aan voor het koken, terugkoelen en koelen van voedingsmiddelen. Dit proces vindt plaats in een productielijn waarbij drie ketels met kantelbare korven achter elkaar worden geplaatst. Dit maakt het mogelijk om grote hoeveelheden voedingsmiddelen efficiënt te koken en terug te koelen, terwijl de kwaliteit en veiligheid van het product behouden blijven. Deze machines zijn ontworpen om voedingsmiddelen op een veilige en efficiënte manier terug te koelen naar de gewenste temperatuur voordat ze verder worden verwerkt. Het gebruik van onze machines draagt bij aan een verhoogde productiviteit, verbeterde voedselveiligheid en vermindering van de kans op bederf van voedingsmiddelen.

KKL1000 Render

Bij Spako zijn wij trots op onze innovatieve oplossingen voor het terugkoelen van voedingsmiddelen. Onze machines en productielijnen worden vervaardigd in onze eigen fabriek in Asten (NL) en zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

TotaalVers

Onze klanten

We zijn trots op de klanten die we hebben geholpen met alles van ‘stand alone’ machines tot complete productie- en kooklijnen. Vind hieronder een overzicht van enkele van de klanten die we hebben geholpen.

Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans