Hoogwaardige apparatuur voor garen en wellen

Bij het garen/wellen van voedingsmiddelen is het van groot belang dat dit op de juiste manier gebeurt, zodat het product de gewenste smaak, textuur en voedingswaarde behoudt. Bij Spako zijn wij ons bewust van dit belang en bieden wij daarom complete gaar- en wellijnen aan voor een optimale bereiding van vlees, vis, snacks en groenten.

Onze Spako SCK is een continue kookketel, gaarlijn of wellijn die volledig is ontworpen met een onder- en bovenband en voorzien is van een stuwpomp met variabele capaciteit. De stuwing en geleiding van de onder- en bovenband zorgen voor een grote output, waardoor grote hoeveelheden voedingsmiddelen snel en efficiënt kunnen worden gegaard of geweld.

Daarnaast is de stuwdoos van de Spako SCK in hoogte verstelbaar voor een exacte afstelling, waardoor een nauwkeurige en consistente bereiding van de voedingsmiddelen gegarandeerd wordt. Dit is met name van belang bij producten die gevoelig zijn voor over- of ondergaarheid, zoals vis en groenten.

Pasteuriseerlijn

Onze gaar- en wellijnen zijn niet alleen ontworpen voor een optimale bereiding van voedingsmiddelen, maar dragen ook bij aan de voedselveiligheid en het verlengen van de THT datum. Door het gebruik van onze gaar- en wellijnen worden voedingsmiddelen namelijk op een veilige manier verhit, waardoor bacteriën en andere micro-organismen worden gedood en de houdbaarheid van het product wordt verlengd.

Afbeelding

Onze klanten

We zijn trots op de klanten die we hebben geholpen met alles van ‘stand alone’ machines tot complete productie- en kooklijnen. Vind hieronder een overzicht van enkele van de klanten die we hebben geholpen.

Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans