Rookkast RK-80

Door jarenlange ervaring te combineren met de actuele techniek en technologie, heeft Spako een serie rookkasten ontwikkeld voor het kleuren, drogen en roken van levensmiddelen. Deze Spako rookkasten worden al jaren succesvol toegepast in slagerijen, vleesverwerkende bedrijven, boerderijen en hotels.

Onverwoestbare constructie

De deur, alsmede de binnen- en buitenwanden worden vervaardigd uit RVS en zorgen voor een energiebesparende lucht isolatie.

Voor de lucht- en rookregeling zijn in de deur een verstelbare luchtschuif en in de rookafvoerbuis een rook afvoerklep ingebouwd. Boven de motlade zijn een gemakkelijk te reinigen rookverdeler en de vet opvangplaat, beide uit RVS vervaardigd, toegepast. De elektrische verwarming is onder de rookverdeler gemonteerd. In de rookkast bevindt zich onder de afvoer een uitneembare condens opvangbak, welke zeer nuttig is.

De rookkast wordt stekkerklaar geleverd met:
  • Temperatuurregeling met mechanische thermostaat.
  • Handmatige verbranding van het zaagsel.
  • Geslepen RVS ommanteling en optioneel gemarmoreerde ommanteling.
  • Deurscharniering naar keuze links of rechts.
  • Verchroomd hang- en sluitwerk.

Onze flexibele productiemethode biedt ons de mogelijkheid om snel passende oplossingen aan te bieden. Indien je nog vragen hebt of meer toelichting wil, dan willen wij dit graag in een persoonlijk bezoek toelichten.

rookkast rk 80
+7
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans