Industriële wok

Door jarenlange ervaring te combineren met de actuele techniek en technologie, heeft Spako een kantelbare roerwerkketel ontwikkeld voor het kook- en mengproces.

Deze ketels zijn voorzien van een horizontale aangedreven roerwerk. Met een brede ketel met veel bodem contact met het product. Daardoor zijn ze ideaal voor het aanbraden en roerbakken. De groenten of kleine stukken vlees worden voortdurend door het roerwerk in beweging gehouden, het roerwerk draait links/rechts om. De snelheid ervan is instelbaar. De ketel kantelt aan de voorzijde, op een vast uitschenkpunt in bijvoorbeeld een euro-container.

De besturing

Voor de standaard handmatige besturing passen wij onze microprocessor MC TT a120 toe. Deze wordt in een separate RVS schakelkast ondergebracht met een geheel foliepaneel. De MC TT a wordt voorzien van speciale software voor de roerwerkketel. Hierdoor kunnen de volgende functies worden bestuurd:

  • keteltemperatuur
  • tijdsfuncties

Tegen meerprijs kunnen wij een kleuren touch screen met speciaal voor ons geschreven software aanbieden met 100 kookprogramma’s

+6
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans