Spakomat Kombikamer

Spako is al vele jaren leverancier van apparatuur voor worst en vleeswaren productie, maar ook voor de grote cateringbedrijven. Door de combinatie van onze jarenlange ervaring en de nieuwste technologie, zijn onze producten perfect afgestemd op de behoeften van de moderne vlees en maaltijden producent.

Ontwerp en implementatie

Afgezien van het moderne design, zijn de Spakomats gemaakt van duurzame materialen met de nieuwste las- en isolatietechnieken. De modellen worden geleverd met een inrijdbare wagen (80 of 90 cm rookstok).

Rookontwikkelaars

Deze nieuwe serie is verkrijgbaar met een vloeibare rook en een nieuwe soort verbrandingsrook generator. Vloeibare rook wordt vernevelt in de kast en kan in een bijna gesloten systeem werken. De voordelen zijn minder rookuitstoot, minder teer, makkelijk automatisch aan te sturen, beter voor het milieu, gezondheid van de klant en het is makkelijker reinigen.

De vloeibare rook zelf is verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat je kunt kiezen kleur en smaak aan uw eigen voorkeur.

Touch Smoke

Helemaal nieuw is de Touch Smoke verbrandingsrookontwikkelaar. De generator is ruimtebesparend ingebouwd in de deur. De generator werkt volgens een eenvoudig principe. Een stukje hout wordt verwarmd op een keramische plaat, waardoor de rook ontstaat. De erg smakelijke aromatische rook wordt geproduceerd bij lage temperaturen en wordt gerecirculeerd. Het hout brand niet maar verkoold. Is de rook gebruikt dan beginnen we een nieuwe cyclus met een frisse blok hout. Het rookprincipe wordt beschermd door een octrooi.

Besturing

De besturing is een logisch product van de moderne tijd: een kleuren touchscreen, waarin 100 programma’s kunnen worden opgeslagen: de TP 7.2. De gebruiker selecteert eenvoudig een opgeslagen programma en kan het proces starten, waarna de besturing de rest doet en geeft een signaal als het product gereed.

Functies

Standaard kenmerken van de Spakomat zijn: luchtbevochtiger door waterinjectie, douche en schoonmaken, torenspitsen ventilatorsnelheid control, elektrisch aangedreven kleppen voor frisse en afvoerlucht, kamer en kerntemperatuur controle en opnamemogelijkheid.

In ons assortiment vind je de SPM-70, SPM-80, SPM1180 en de SPM1490.

spakomat kombikamer
+6
Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans