Hoogwaardige apparatuur voor roken

Welkom bij Spako, waar we gespecialiseerd zijn in het roken van ambachtelijke vlees-, vis- en vegan producten. Onze professionele rookkasten zorgen voor perfecte kleuring, droging en roking van jouw producten.

Het rookproces begint zodra de rookkast op de juiste temperatuur is ingesteld. Dit start het kleur- en droogproces van de producten. Vervolgens worden de producten gerookt totdat ze een overheerlijke authentieke rooksmaak hebben gekregen. Onze kasten zijn geschikt voor de productie van onder andere worsten, hammen, buiken, rookvlees en nog veel meer.

Bij Spako bieden we drie mogelijkheden aan van roken: Verbrandingsrook, vloeibare rook en Touch smoke. Voor vloeibare rook zijn we een samenwerking aangegaan met Ruitenberg Ingredients. Samen hebben we Rudin®CleanSmoke ontwikkeld. Hiermee kan je de voordelen van traditioneel roken combineren met minder schadelijke stoffen. Door het gebruik van Rudin®CleanSmoke ontstaat er een schoner proces dat voldoet aan de toekomstige wet- en regelgeving.

image00012

Bij Spako denken we altijd vooruit. Wij begrijpen de behoefte van onze klanten om gezondere producten te produceren zonder in te leveren op smaak. Met Rudin®CleanSmoke kan dit bereikt worden. Het vernevelen van Rudin®CleanSmoke in je rookkast zorgt voor een rookproces met minder schadelijke stoffen, waardoor jouw producten gezonder zijn en aan de hoge standaarden voldoen.

Ben je op zoek naar een professionele rookkast voor jouw productieproces? Bij Spako ben je aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Image

Onze klanten

We zijn trots op de klanten die we hebben geholpen met alles van ‘stand alone’ machines tot complete productie- en kooklijnen. Vind hieronder een overzicht van enkele van de klanten die we hebben geholpen.

Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans