Hoogwaardige apparatuur voor koken

Bij Spako zijn we gespecialiseerd in het produceren van machines voor het koken van verschillende voedingsmiddelen. Of je nu heerlijke soepen, smaakvolle sauzen, producten in water of andere gerechten wilt bereiden, wij hebben de juiste kookketel voor jouw productieproces.

Onze basiskookketel is enkelwandig uitgevoerd en geeft de warmte rechtstreeks af aan het water. Deze ketels zijn perfect voor het koken van grote hoeveelheden in water, zoals bijvoorbeeld het afkoken van vlees en het koken van pasta, rijst, groenten en aardappels.

Onze kookketels zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en energiezuinig. We streven ernaar om machines te ontwerpen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Bij Spako geloven we in het leveren van kwaliteitsproducten die lang meegaan en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Voor het koken van aanbrandgevoelige producten raden wij onze dubbelwandige kookketel aan. Deze ketel is gevuld met thermische olie en zorgt ervoor dat het koken geleidelijk plaatsvindt. Hierdoor is de dubbelwandige ketel perfect geschikt voor het koken van dikkere producten, zoals aardappelpurees, stamppotten, soepen en sauzen.

Onze kookketels zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, van 100 tot 3000 liter, zodat je altijd de juiste maat kunt kiezen voor jouw productieproces.

TotaalVers

Bij Spako begrijpen we dat geoptimaliseerde processen van belang zijn om de kwaliteit van jouw gerechten te kunnen garanderen en tegelijkertijd ook de kosten laag te houden. Daarom bieden wij niet alleen gestandaardiseerde machines aan, maar produceren en installeren wij ook complete productie- en kooklijnen. Onze machines kunnen worden omgezet naar een efficiënte productielijn, geheel afgestemd op jouw situatie.

Ben je op zoek naar hoogwaardige kookketels voor jouw voedingsproductie? Bij Spako ben je aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

TotaalVers

Onze klanten

We zijn trots op de klanten die we hebben geholpen met alles van ‘stand alone’ machines tot complete productie- en kooklijnen. Vind hieronder een overzicht van enkele van de klanten die we hebben geholpen.

Made in holland

Wil jij jouw processen efficienter inzetten?

Drink eens een kop koffie met Gerard. Hij weet precies wat jij nodig hebt.

Of vul ons contactformulier in op de contactpagina

Gerard Crooijmans